miercuri, 4 decembrie 2013

Sinastrie

Luam ca exemplu un cuplu celebru:Woody Allen si Diane Keaton.In sinastrie,se iau in calcul hartile celor doi,se analizeaza fiecare harta separat,se observa asemanarile si deosebirile dintre ei.Apoi,se interpreteaza aspectele dintre planete.
Soarele lui Woody A este in Sagetator.Woody este expansiv,independent,dornic de explorare nonconfor-mist.Detesta cadrul uniform,ii place sa calatoreasca fie pe plan fizic,fie intelectual;optimism,adaptabilitate
spirit de aventura.Atentia este indreptata catre filozofie,cultura.
Soarele lui Diane K este in Capricorn.Spre deosebire de Woody,Diane este extrem de rationala,prudenta, ambitioasa si calculata,ii place linistea oferita de un cadru uniform,este conformista.Relatiile cu semenii sunt dificile datorita incapacitatii de comunicare ce provine din timiditate.Lipsa emotivitatii are rolul de a asigura autocontrolul
Diferentele intre personalitatile celor doi sunt numeroase.Insa,W A are Ascendentul in Fecioara care da unele similitudini cu Soarele din Capricorn si mai atenueaza spiritul de aventura al Sagetatorului.


Ambele Luni sunt in Varsator -Aspiratia spre independenta si originalitatea sunt principalele caracteris-tici.Viata afectiva poate fi complicata si aventuroasa.
W A are Venus in Balanta.Este o companie placuta,are mare nevoie sa socializeze,are nevoie de bunavointa si armonie in relatii,atat pe planul afacerilor,cat si sentimental.Venus se afla in propriul domiciliu,astfel ca afectiunea este exprimata cu sinceritate si in mod direct.Este facut pentru iubire,uniune,casatorie.
Venus in Capricorn cenzureaza emotiile.Diane manifesta raceala afectiva si are o atitudine conventionala fata de dragoste.Fie are teama de iubire pentru a nu fi ranit,fie este incapabil sa-si exprime sentimentele.Cand se indragosteste,da dovada de fidelitate si ii plac relatiile durabile,stabile.
Cei doi sunt foarte diferiti in ceea ce priveste modul de exprimare a sentimentelor.
Ambii au Mercur In Sagetator.dorinta de originalitate,independenta,placerea calatoriilor.talent in invatarea limbilor straine,relatii cu strainii.
W A are Marte in Capricorn.Acest aspect ofera calitati de conducator si abilitatea de a lua hotarari.Are control asupra actiunilor si limbajului sau,talentul de a aprecia corect un eveniment,tenacitate.
D K are Marte in Rac(opozitie cu Marte din Capricorn).In Rac,Marte este "in cadere".Energia martiana este refulata,agresivitatea lui Marte este transformata in tandrete,iar actiunea in imaginatie.Diane isi doreste un barbat puternic care sa o ocroteasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu