marți, 7 ianuarie 2014

Previziuni 2014

Jupiter se afla in Rac, in 'exaltare'.Planeta aduce sansa,profituri neasteptate,chiar castiguri la loterie.Atentia este indreptata spre casa,familie.Cele mai avantajate sunt semnele de apa,in special Racul,dar si Taurul si Fecioara.
Incepand cu luna iulie,Jupiter intra in Leu.Jupiter ne face mai deschisi,mai generosi si ambitiosi,ne da dorinta de a triumfa.Vom avea posibilitatea de a pune in valoare prilejurile favorabile.Semnele care se vor bucura de acest Jupiter in Leu,sunt semnele de foc,bineinteles,pe primul plan Leul,dar si Gemenii si Balanta.
Pe tot parcursul anului,Saturn este in Scorpion.In acest semn Saturn genereaza forta morala,disciplina
autocontrol,ordine,metoda si introversiune,spirit de decizie si calitati de organizare.
Uranus in Berbec ne face mai impulsivi,mai activi.Riscam mai mult,iar simtul proprietatii este mai dezvoltat.
Neptun in Pesti dezvolta imaginatia,capacitatile psihice.
Pluton se gaseste in Capricorn si aduce o transformare pentru fiecare dintre noi,o restructurare a sistemelor (politic,bancar)
O predictie pentru o anumita persoana implica foarte multe elemente.Sunt luate in calcul atat data nasterii, ora, cat si locul nasterii.Avem in vedere toate planetele din harta nasterii,precum si toate metodele de previzionare(progresii,directii,revolutie solara,tranzite).Doar combinate toate acestea,pot da
un raspuns la ceea ce ne asteapta,pe fiecare dintre noi,anul acesta.
Sa vedem cum va fi acest an (in linii foarte generale) pentru

Berbec

Cu un Uranus in propriul semn,Berbecii devin si mai impulsivi,mai ambitiosi,mai incapatanati.Dorinta de independenta,originalitatea si tendinta de a domina devin mai vizibile.Pot sa apara schimbari bruste.Ambitia excesiva pentru putere poate provoca crize profesionale.Afectati vor fi in special,cei din prima decada.
Placerea riscului si lipsa de concentrare pot cauza accidente.
Relatia cu familia nu este foarte buna,in special cu tatal.Achizitioneaza bunuri inutile si exagereaza lucrurile minore.
Din iulie insa,odata cu intrarea lui Jupiter in Leu,forta vitala,ambitia si dorinta de afirmare cresc.Evenimentele vietii sunt insotite de noroc,sansa.Berbecii sunt mai interesati de jocuri,distractii,sport,speculatii.Pot investi in arta,juca la jocurile de noroc,sau bursa.Se dezvolta capacitatile creatoare.

Taur

In acest an,Taurii sunt mai pesimisti.Apar complicatii in asocieri si casnicie.
Imaginatia si inspiratia sunt mai puternice.Prietenii il ajuta in atingerea obiectivelor.Se dezvolta latura intelectuala,munca poate implica multe calatorii,in special pentru cei din prima decada.
Relatiile cu fratii,anturajul,studiile,sunt favorizate.Pot avea succes la scoala,la examene.Calatoriile sunt numeroase,calatorii de placere.Exista protectie in calatorii si pe sosele.
Incepand din iulie,relatiile cu parintii se pot inrautati,in special cu tatal.

Gemeni

Pentru cei din prima decada,viata amicala este favorizata.Sunt sustinuti de prieteni,apar ajutoare in momentele grele.
Poate exista un conflict intre vointa si idealism care duce la confuzie.Apar schimbari in cariera sau in viata.
Gemenii au dezinvoltura in materie de bani,doresc sa-si sporeasca averea si achizitioneaza bunuri.
Incepand cu luna iulie,Gemenii au parte de sprijin din partea anturajului.Relatiile cu fratii sunt excelente,calatoriile sunt protejate.Examenele sunt trecute cu succes,diplome universitare.

Rac

Cu Jupiter in propriul semn,Racii sunt favorizati in acest an.Sunt mai optimisti,trec cu mai multa usuinta peste momentele grele,sunt mai extrovertiti.Au mai multa sansa si protectie.Din iulie,pot avea mai mult noroc in domeniul financiar.
Saturn le da stapanire de sine si forta vitala.Racii isi doresc relatii serioase si durabile.
Pentru cei din prima decada anul este favorabil deplasarilor lungi si chiar emigrarii.Apar insa tensiuni care pot distruge asocierile sau casnicia.Agitatia nervoasa si dorinta prea mare de schimbare pot provoca rasturnari bruste de situatie,dezordine in afaceri.

Leu

Inhibitiile si sentimentele de limitare sunt accentuate.Apar dificultati familiale,detasare de familie
Intuitia si imaginatia sunt mai dezvoltate.
Din iulie,Leii vor fi cei care vor avea sansa de partea lor.Protectiile si prieteniile puternice isi fac simtita prezenta.
Optimismul si generozitatea creeaza in jurul lor o atmosfera de simpatie si incredere.
Cei din prima decada se pot indrepta spre metafizica sau ocultism,spre cunostinte de avangarda.Pot avea calatorii inedite si aventuroase.

Fecioara

Ambitia si dorinta de afirmare sunt mai dezvoltate.Fecioarele sunt mai joviale,mai optimiste.Atrag numerosi amici sau protectii de la persoane influente.
Au o atitudine serioasa fata de scoala,sunt mai studiosi.Nu au placerea de a calatori.
Pentru cei din prima decada apare imposibilitatea stapanirii starilor interioare,hiperemotivitatea.Relatiile de familie sunt cele mai afectate.Apar dezamagiri,tradari.instabilitate.

Balanta

Optimismul exagerat duce la asumarea unor riscuri inutile.Lipsa de concentrare si neglijenta fac ca sansele ce apar sa fie irosite,pierzand si protectiile si prestigiul.
Din iulie insa,optimismul si buna dispozitie atrag prietenii si protectii de la persoane influente.Sansa incepe sa surada.Balantele se pot indrepta spre politica sau asocieri.
Pentru cei din prima decada,posibile probleme in camin,separare de parinti,dar si posibil divort sau relatii proaste cu asociatii.

Scorpion

Forta vitala si dorinta de afirmare,optimismul conduc la reusita
Pot avea succes la examene,studii superioare.Norocul poate proveni din calatorii,strainatate sau relatii cu strainii.
Din iulie,sansele se pot pierde prin nepasare sau neglijenta.
Placerea riscului si lipsa de responsabilitate pot conduce la pierderea protectiilor.
Cu Saturn in propriul semn,Scorpionii dispun de autocontrol si isi conduc vointa spre scopuri constructive.Sunt constiinciosi,studiosi,isi construiesc singuri succesul.
Pentru cei din prima decada,imaginatia este dezvoltata,au un temperament amoros si idealizeaza fiintele dragi.Sunt increzatori in fortele lor,dar si mai agresivi.Agresivitatea se poate manifesta la volanul masinii si exista risc de accidente.

Sagetator

Cei din prima decada pot avea realizari indraznete,originalitate creativa si talent speculativ.Viata amoroasa este instabila din dorinta prea mare de independenta.Confuzia psihica,hiperemotivitatea duc la neintelegeri in viata de familie.
Odata cu intrarea lui Jupiter in Leu,din iulie,Sagetatorii vor avea
mai multa sansa,vor fi mai optimisti si calmi.Pot avea reusita prin calitati morale si studii superioare.Norocul poate veni din strainatate sau calatorii.

Capricorn

Orgoliul,nervozitatea si erorile de rationament pot duce la investitii eronate si pierderi.Atractia spre lux provoaca cheltuieli nebunesti;relatii extragonjugale,colaboratori inutili.
Protectiile si prietenii fideli il ajuta totusi sa-si realizeze obiectivele.
Pentru cei din prima decada,dorinta prea mare de schimbare,cat si agitatia nervoasa pot duce la ruperea relatiilor cu familia.Vitalitatea puternica,dinamismul,vointa,sunt dirijate spre anularea trecutului si reconstruirea prezentului.Pot sa apara schimbari radicale in existenta;calatorii neasteptate din obligatie.

Varsator

Starea de neputinta,incapatanarea si lipsa de scrupule in atingerea scopurilor pot conduce la esec.Din iulie,sansele care apar pot fi irosite prin investitii eronate.Varsatorii pot exagera in asocieri sau aleg colaboratori inutili.Dorinta de lux provoaca mari cheltuieli,relatii extraconjugale.
Cei din prima decada se indreapta spre obtinerea de cunostinte
tehnice sau din domenii nonconformiste.Viata scolara are multe schimbari.Apar calatorii neprevazute.

Pesti

Pestii sunt atrasi de jocuri si distractii,putand avea sanse la jocurile de noroc,la bursa sau in investitiile din arta.
Saturn ofera profunzime spiritului,astfel ca,pestii se indreapta spre cunoastere,filozofie,religie,conceptii idealiste.Au relatii bune cu strainii,in special cu cei in varsta.
Cei din prima decada au o intuitie si o imaginatie mult dezvoltate.Sunt generosi si plini de compasiune,insa,pot sa apara probleme datorate iluziilor.Idealisti,pot avea atractii irezistibile,irationale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu